Residentie Kolkeneet

* From 219000€ To 369000€

1 - 3 bedrooms 63 - 142 square meters

Immoweb code : 10190257
Immoweb code : 10190257
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
63 - 142 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
LANCERING KOLKENEET TE DESSEL – 30 DUURZAME APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES

Maak nu kennis met “Residentie Kolkeneet” te Dessel.

Dessel verwelkomt de nieuwe Ad Delhaize en 30 luxeappartementen. Kiezen voor “Kolkeneet” is thuiskomen in een luxueus en stijlvol appartement of penthouse met energiezuinig karakter. De unieke architectuur met ronde vormen springt meteen in het oog.

Kolkeneet staat volledig voor duurzaamheid en verantwoord omgaan met energie. Zuinigheid en vooruitstrevende technologieën zijn vandaag belangrijker dan ooit. Daarom is alles op alles gezet om de appartementen en de woonbeleving zo Future-Proof mogelijk te maken. Het verbruik zal dan ook zo laag mogelijk liggen, net om die beleving zo aangenaam mogelijk te maken.

De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen zijn 63 m² tot 150 m², voorzien van 1 tot 3 slaapkamers en allen met een privatief ruim terras. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, een open gevoel en aangenaam wooncomfort. In de ondergrond van de residentie is er plaats voor een privatieve ondergrondse parking met ruime bergingen en fietsenstallingen.

De ruime afwerkingsbudgetten geven u de mogelijkheid om de appartementen volledig naar eigen wens en smaak af te werken.
Het project trekt volop de kaart van duurzaamheid. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen, geothermie en warmtepompen voor de energievoorziening en heeft elk appartement vloerverwarming, die in de zomer ook zorgt voor de nodige koeling. Verder wordt eve

Get in touch