New real estate project - Apartments for sale

* No price

Immoweb code : 9156757
Immoweb code : 9156757
*excluding taxes

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In 1978 kende het voormalige F1-Circuit van Zolder zijn hoogdagen. Residentie Bolderberg, ook wel gekend als ‘de Shopping' speelde in op de grote vraag naar commerciële en residentiële ruimte voor het toerisme dat hiermee gepaard ging.

Nu de vraag naar appartementen in Bolderberg de laatste jaren enorm toeneemt, creëert Aurinvest, een project ontwikkelaar uit Bolderberg zelf, zes luxueuze appartementen in deze statige Residentie.

Alle appartementen zijn gelijkvloers, met uitzondering van één duplex (app n° 5). De appartementen hebben allemaal een bewoonbare oppervlakte van 100 à 120 m². Wanneer je binnenkomt via de ruime entree kan je jas en schoenen onmiddellijk opbergen in de ruime vestiaire. Verder wandel je door de modernesteel look deur de gezellige leefruimte binnen met een open en lichtrijke woonkamer en open keuken. De grote glaspartijen geven je een fraai zicht op je privé terras. Een barbecue met vrienden of in alle rust genieten met een aperitiefje in de hand?

Ben je op zoek naar een nieuw appartement? Dan zal je ongetwijfeld blij verrast zijn om te horen dat je hier profiteert van een volledig nieuw appartement zonder de btw-kosten van 21%. Je betaalt hier namelijk enkel de registratierechten van 6% of 10%.

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan zeker niet. De werken zijn reeds gestart en de oplevering is al voorzien voor de zomer van 2021. Bel ons vandaag nog voor een persoonlijke afspraak.

Bron bewoonbare oppervlakte: Bruto oppervl

Get in touch