New real estate project - Apartments for sale

No price

Immoweb code : 7700572

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit schitterende renovatieproject 'CENTRAL PARK' past perfect binnen de filosofie van Leuven. Zoals de naam reeds doet vermoeden ligt de residentie in het hartje van Leuven en aan het stadspark waar het heerlijk vertoeven en ontspannen is.

Het project omvat 15 kamers met eigen sanitair, 9 kamers met gedeeld sanitair en een grote gemeenschapsruimte. Er wordt zeer veel aandacht besteed aan de gemeenschappelijke delen, zoals de mooie inkomhal met fietsenstalling, ontspanningsruimte met zithoek, geïnstalleerde keuken en kleine binnentuin, die voor een oase van rust zorgt.

De per verdieping gegroepeerde entiteiten worden met zorg voor detail afgewerkt en bieden zo een ideale en veilige leefomgeving voor uw eigen studeren kinderen of huurders. Verschillende kamers hebben hun eigen terrasje en een schitterend zicht op het stadspark van Leuven.

De residentie wordt voorzien van een lift en zal voldoen aan alle veiligheids- en brandvoorschriften en biedt een totaalpakket dat volledig beantwoordt aan de eisen van de student en hun ouders. Een professionele beheersfirma zal voor u alles in goede banen leiden zodat u zorgeloos kan genieten van uw vastgoed.

// TOTALE RENOVATIE >> VERKOOP ONDER REGISTRATIERECHTEN 10% //

U kan ons steeds contacteren voor meer inlichtingen of een bezichtiging ter plaatse.

016/40.60.20 // [email protected] // covas.be

--- Voor snelle beslissers ! ---

All properties

Get in touch