New real estate project - Apartments for sale

* No price

Immoweb code : 9170466
Immoweb code : 9170466
*excluding taxes

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit kleinschalige project in een hippe en rustige woonbuurt gaat momenteel de laatste fase in van een schitterende, trendy en hoogwaardige totaalrenovatie. Het project telt 6 wooneenheden in het totaal. Ben je op zoek naar een studio? Met slaaphoek of hoogslaper? Of liever een klein appartement? Het project biedt voor elk wat wils.

Het appartement op de eerste verdieping beschikt over een ruime private buitenruimte van 59,20 m² (terras + tuin). Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig in het gebouw, als tevens een private berging voor appartement 0101 en studio’s 0001, 0201 en 0301.

Het gebouw zal kortelings worden opgeleverd en kan - indien gewenst - ook verhuurd worden vanaf academiejaar 2021-2022. Kortom, de idealeopportuniteit voor zowel investeerders als voor het huisvesten van eigen (studerende) kinderen.

Op 5 minuten wandelen bevind je je in het stadscentrum, alsook vlakbij horeca, winkels en het openbaar vervoer. De diverse faculteiten en hogescholen bevinden zich allemaal op wandel- en fietsafstand, waardoor het de ideale uitvalsbasis is.

Heb je interesse in dit project of wens je meer informatie, zoals bijvoorbeeld het lastenboek, te ontvangen? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie en/of een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Get in touch