2024/010

* From 228219€ To 349240€

1 - 2 bedrooms 75 - 99 square meters

Immoweb code : 11290689
Immoweb code : 11290689
*excluding taxes

Overview

1 - 2 bedrooms
75 - 99 square meters

Description

Sorry, there is no English translation. KWALITATIEF AFGEWERKTE EN ENERGIEZUINIGE APPARTEMENTEN MET MOOIE TERRASSEN EN BOVENGRONDSE PARKEERMOGELIJKHEDEN IN HARTJE TIELT
In hartje Tielt, vinden deze kwalitatieve residentie met 9 appartementen, vlakbij de markt, winkels, bakker, slager, supermarkt, scholen, restaurants en openbaar vervoer, doch met rustige ligging.
Deze nieuwbouwappartementen zijn ontworpen met oog voor detail. De lichte kleuren, warme houttinten en kwalitatieve materialen zorgen voor een stijlvolle en exclusieve uitstraling. In ieder appartement is gezorgd voor een optimale woonindeling met telkens een inkom met vestiaire en gastentoilet, open leefruimtes met aansluitend een terras en één of twee slaapkamers met al danniet een dressing. Bovendien geniet je door de grote raampartijen op ieder moment van de dag van veel lichtinval. De appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd en zijn voorzien van volgende technieken: vloerverwarming met afzonderlijke regeling per ruimte, ventilatiesysteem, handdoekradiator met weekprogramma, zonnepanelen per appartement en dampkap met koolstoffilter. Lastenboek en plannen aanwezig.
Tot slot zijn er bovengrondse parkeermogelijkheden waaronder een garage, garage met berging of een staanplaats, verborgen achter een mooi aangelegde binnenomgeving.

TROEVEN
- Vloerverwarming regelbaar per ruimte
- Zonnepanelen per appartement aanwezig
- Vlakbij markt en winkels
- Bovengrondse parkeermogelijkheden

Get in touch