OUD-HEVERLEE - Fonteinstraat 33

* From 575000€ To 625000€

3 bedrooms 153 - 183 square meters

Immoweb code : 11266565
Immoweb code : 11266565
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
153 - 183 square meters

Description

Wonen aan de vijvers van Oud-Heverlee

Sorry, there is no English translation. Wonen aan de vijvers van Oud-Heverlee

Welkom bij ons nieuw woonproject in het hart van Oud-Heverlee, waar de natuur en modern comfort samenkomen. Gelegen aan de serene vijvers bieden wij drie prachtige woningen - twee halfopen en één gesloten - die perfect samensmelten met de omgeving.

Ontdek een moderne thuis in een rustige omgeving met goede verbindingen en voorzieningen. Met de E40 en belangrijke verbindingswegen binnen handbereik, is deze plek niet alleen een oase van rust, maar ook een knooppunt van connectiviteit. Omringd door een schat aan voorzieningen zoals scholen, restaurants, apotheek, de gemeente, omarmt ons project het dynamische leven zonder concessies te doen aan de serene ambiance.

Dichtbij faculteiten (KUL, UCLL), het bruisende centrum van Leuven binnen handbereik en op een steenworp van het recreatiegebied Zoet Water.

Verwelkom de mogelijkheid om te wonen te midden van dit harmonieuze samenspel van natuurlijke pracht en moderne gemakken. Ontdek dit nieuw project, waar de natuurlijke schoonheid van Oud-Heverlee jouw dagelijkse metgezel wordt.

Get in touch