Offices for sale

198000€

296 square meters

Immoweb code : 11348080
Immoweb code : 11348080

Overview

296 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Zaaltje en tuin als extra troeven ….

Pal in het centrum van Rekkem vinden we deze mooie zaak terug. Deze werd in 2012 vernieuwd en doet momenteel dienst als horecazaak. Het is echter perfect mogelijk om de bestaande ruimtes een andere bestemming te geven voor bijvoorbeeld een vrij beroep, een winkel of bijvoorbeeld een crèche!

De gelagzaal vooraan is heel gezellig ingericht en beschikt over een mooie toog en lambriseringen. Aansluitend is er de keuken met kook- en wasgedeelte, een grote koelcel en een aanpalende berging. Verder is er nog een sanitair gedeelte dat is opgesplitst in een vrouwen- en een mannentoilet. Vanuit de gelagzaal kunnen we naar de binnenkoer. Deze binnenkoer is trouwens ook bereikbaar via een ingang langs de zijkant. Achteraan de zaak is er een zaaltje. Als kers op de taart bevindt zich achter deze zaal ook een grote tuin. Deze tuin is ook bereikbaar via een poort langs de zijkant.

De eerste verdieping beschikt over 3 ruimtes waarvan twee grote en één kleinere. Er is ook nog een berging en een badkamer met lavabo, douche en aansluiting voor wasmachine.

Het eigendom beschikt ook over een zolder en een kelder.

Het eigendom leent zich voor tal van invullingen.
Dit is het gedroomde pand om een bloeiende zaak uit te bouwen in het centrum van Rekkem!

Get in touch