Town-house for sale

379000€

3 bedrooms 185 square meters

Immoweb code : 11079459
Immoweb code : 11079459

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
185 square meters livable space
210 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze bel-etage, gelegen in een rustige straat, biedt het ideale gezinsleven met ruimte, comfort en veel natuurlijke lichtinval.

Met een perceel van 210 m², een oprit voor twee auto's en een gevelbreedte van 6,5 meter, verwelkomt de woning je met een ruime inkomhal op het gelijkvloers, incl. gastentoilet, afgesloten bergruimte, toegang tot de garage en trap.

In de garage bevindt zich de technische ruimte met een gasketel en aansluitingen voor de wasmachine en droogkast. Vanuit de garage is er toegang tot de tuin en extra bergruimte onder het terras, waardoor een apart tuinhuis overbodig wordt.

De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot de lichte woonkamer van 35 m² met grote ramen en een royaal terras aan de achterzijde. De keuken, voorzien van verschillende inbouwtoestellen, kijkt uit op de tuin.

Op de tweede verdieping is er toegang tot 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en wc.

Goed om te weten:
- Conforme elektriciteit
- EPC-label B
- Recent geïsoleerd dak (2020)
- Nieuwe gascondensatieketel (2022)
- Asbestveilig
- Veiligheidsdeur
- Airconditioning (woonkamer, 1 slaapkamer)
- Vliegenramen

De woning werd goed onderhouden en is instapklaar, ideaal als starterswoning! Met elektriciteit die conform is en een gunstig EPC-label en asbest-attest, hoeft u als toekomstige eigenaar niet meteen nog grote werken uit te voeren.

Voor meer info en bezichtigingen: [email protected]

GEEN IMMO

Get in touch