Town-house for sale

274000€

3 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 10862943
Immoweb code : 10862943

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
153 square meters livable space
164 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
BEZOEKMOMENT ZATERDAG 14 OKTOBER - schrijf nu in ...

Centraal gelegen in hartje Bredene-dorp, omgeven door scholen, parken en strand vindt u deze goed onderhouden energiezuinige retro woning terug. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruime garage en handige wasruimte. Via de majestueuze inkomhal met als eye cather de pivoterende tijdloze draaitrap betreden we de eerste verdieping. Op deze étage vormt de architecturale open haard het hart van de woning die de woonkamer, eetplaats en keuken harmonieus met elkaar verbindt. De bovenste verdieping omvat nog een nachthal, 3 mooie slaapkamers, 1 kinderkamer/bureau/dressing en een vintage badkamer met karaktervolle blauwe terracotta tegeltjes.

De mooie aangelegde zuid-west gerichte tuinis zowel bereikbaar via de eerste verdieping als het gelijkvloers. Een oase van groen en rust, waar je met het gezin en vrienden kan vertoeven.

Deze knappe woning werd kwalitatief gebouwd en steeds goed onderhouden door zijn eerste en enige eigenaar. Wenst u deze woning toch een hedendaagse touch geven biedt deze talloze mogelijkheden waar wij u graag bij begeleiden.
Deze woning heeft een gunstig epc van 231 = C score, maw GEEN RENOVATIEVERPLICHTING

Wij bieden u de mogelijkheid tot aankoop van een extra garagebox op 70 meter van deze bel-étage woning.

RICHTPRIJS 274.000€ Ieder bod, boven of onder deze prijs leggen wij voor aan eigenaars.
Schrijf u nu in voor onze bezoekdag op zaterdag 14 oktober!

Get in touch