Town-house for sale

3 bedrooms 192 square meters

Immoweb code : 11022256
Immoweb code : 11022256

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
192 square meters livable space
154 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze charmante woning is gelegen in de gegeerde Oosterveldwijk in Wilrijk. Deze wijk staat gekend voor zijn centrale ligging, nabijheid tot in- en uitvalswegen, parken, winkels, openbaar vervoer, goede scholen en nog veel meer. De originele constructie dateert van 1955 maar werd volledig aangepast en vernieuwd in 1995. De huidige eigenaars betrokken de woning in 2018 en vernieuwde de elektrische installatie en bekabeling volledig, wat resulteert in een conforme EK. De dubbele oprit en dubbele garage (6 x 2,41 en 5 x 2,41) zijn een ware troef. Ook ideaal voor woon-werk met een atelier of werkplek. De woning beschikt verder over 3 ruime slaapkamer en 1 badkamer met aanpalende wasplaats. De totale bruikbare vloeroppervlakte bedraagt 191,85 m²en de grondoppervlakte 154,00 m². Ki = 1437. Soliede constructie en goede ruimtelijke indeling, deze woning is zeker het bezoeken waard.

Indeling: GLVL: Via de authentieke stalen deur komt men binnen in de inkomhal met vestiaire; aanpalend vinden we de technische ruimte en een tal van bergruimtes (momenteel in gebruik als sportruimte en atelier) alsook de twee garages. Verder vinden we de toegang naar de compacte tuin met stenen terras.

1ste verdieping: authentieke houten trap; vernieuwde wc met handenwasser; grote open leefruimte en eetkamer in L-vorm met veel natuurlijk licht, een functionele houthaard en airco voor de warmere dagen; keuken met ingebouwde kasten en toestellen.

Voor verdere beschrijving: https://shorturl.at/vHMR

Get in touch