Villa for sale

* 750000€

3 bedrooms 283 square meters

Immoweb code : 11366517
Immoweb code : 11366517
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
283 square meters livable space
1112 square meters of land

Description

Villa

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze landelijke villa gelegen in een rustige, doodlopende straat op een hoekterrein van 11a 12ca te Krokegem.
Met een mooie bewoonbare oppervlakte van 283m², een blanco asbestattest en een EPC-label B, biedt deze woning een combinatie van ruimte, comfort en duurzaamheid.

Gebouwd in 1982, straalt deze villa authentiek en kwalitatief karakter uit en werd deze intussen uitgerust met moderne.
Bij binnenkomst wordt u na de inkomhal met gastentoilet begroet door een prachtige leefruimte, gevolgd door een charmante, recent opgefriste keuken, beide naar de tuin gericht.
Verder beschikt de woning over drie ruime slaapkamers, een gloednieuwe badkamer, een bureau, een ruim washok, dubbele garage en zelfs een ontspannende sauna met douche.
De kelder (82m²) en de bergingszolder bieden voldoende opslagruimte voor al uw behoeften.


Naast de binnenruimte biedt deze woning u buiten een zonneterras, overdekt terras, vijver, serre, en tuinhuis; perfect voor ontspanning en gezelligheid.

Wat deze woning uniek maakt, zijn de recente upgrades, waaronder 19 zonnepanelen, 3 airco's, een warmtepompboiler, een speksteenkachel, een alarmsysteem en zelfs een geboorde put.
Deze verbeteringen dragen niet alleen bij aan een verminderde ecologische impact, maar resulteren ook in lagere energiekosten en een aangenamer leefklimaat.

De tuin werd op een aparte bouwgrond voorzien. Hier is zodus de mogelijkheid

Get in touch