Villa for sale

* 1090000€

6 bedrooms 372 square meters

Immoweb code : 11391404
Immoweb code : 11391404
*excluding taxes

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
372 square meters livable space
1023 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Aan een rustig, doodlopend straatje in Opvelp, vlakbij Bierbeek centrum en op een 10-tal min. van Leuven, voltooide Kwadraat deze indrukwekkende villa in historiserende stijl op een heerlijk perceel van 10,23 are.

Om de authentieke look en feel van dit type architectuur volledig tot haar recht te laten komen, kozen we voor stijltyperende, karakteristieke materialen: warme recuperatiesteen, rustiek ogende dakpannen, rechte en gebogen rollagen boven ramen en deuren, charmante sierluiken, dorpels in blauwe steen, koperen goten...

Achter deze fraaie gevels openbaart zich een unieke woonervaring met zonovergoten leefruimtes en een exclusieve, open keuken, aparte tv-kamer, inkomhal met op maat gemaakte vestiairekast, inpandige garage annex ruime berging, 4 slaapkamers waarvan een mastersuite met badkamer en dressing, 2de badkamer en 2 grote ruimtes onder het dak, perfect als extra slaapkamer, fitness...

Stuk voor stuk heerlijke ruimtes, helder georganiseerd, technisch volledig uitgerust (incl. Niko Homecontrol domotica-systeem), volledig geschilderd, voorzien van verlichting en raamdecoratie, met mooie, aangelegde tuin, etc.

Bovendien profiteert u van een uiterst zuinige energierekening met dank aan de installatie van 18 zonnepanelen van 440 Wp, een geothermische warmtepomp met passieve koeling, een balansventilatiesysteem D, regenwaterrecuperatie… met een fantastisch E-peil 0 (energielabel A+) en 100% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar tot gevolg.

Get in touch