Villa for sale

695000€

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 11406284
Immoweb code : 11406284

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
225 square meters livable space
1386 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We bieden een ruime en lichtrijke vrijstaande woning aan, met prachtige vergezichten en Zuidwest oriëntatie. De woning is in piekfijne staat, afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor esthetiek. Energetisch is deze woning “future proof”, ze heeft een EPC label A met o.a.: zonnepanelen; huisbatterij; ventilatie met warmterecuperatie; laadpaal voor elektrische wagen; sunscreens; 3-voudig glas; vloerverwarming; …
Het gelijkvloers omvat een praktische leefkeuken voorzien van alle comfort en keukeneiland mét plaats voor 4. In het verlengde bevindt zich een lichtrijke eetplaats en aansluitende ruime living met prachtige raampartijen naar terras en tuin. De woning kom je binnen via een open hall met ingebouwde kast met o.a. geïntegreerde vestiaire en bureau. De hall biedt ook toegang tot een toilet en douche op het gelijkvloers, via de trap ga je naar de 3 ruime slaapkamers. Boven bevindt zich naast een inloopkast ook nog een luxueuze badkamer met xl bad en grote regendouche.
Je kan volledig tot rust komen door op één van de verschillende terrassen te genieten van de weelderig aangelegde tuin, naar ontwerp van Piet Oudolf.
Ook scoort de woning bijzonder goed in termen van mobiliteit: centraal gelegen in Dilbeek; op een steenworp van Brussel; met vlotte toegang tot trein, tram, scholen; én vlakbij het natuurreservaat de Wolfsputten. Tot slot nog een aantal praktische troeven: de woning is deels onderkelderd, er is een ruime garage / atelier (35m2); een tuinhuis én serre.

Get in touch