Villa for sale

1010101€ Old Price €1,280,000

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 11408017
Immoweb code : 11408017

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
225 square meters livable space
15278 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek de betoverende schoonheid van hoeve 'De Buent', één van de oudste en mooiste hoeves in de streek, gelegen in de gegeerde wijk "De Assels".
Deze 16e-eeuwse hoeve is volledig gerestaureerd en werd getransformeerd tot een hedendaags knap staaltje architectuur, die moeiteloos een chique modern-landelijke stijl combineert met ongelofelijk veel authentieke charme. Ook energetisch is deze parel volledig aangepakt, dus noteer eerst en vooral het gunstige A-label!

Dit prachtige hoevecomplex ligt op een uitzonderlijke locatie, omringd door weelderig groen en op wandelafstand van de schilderachtige Leie. Deze fantastische plek op een boogscheut van de abdij en het dorp van Drongen, is gemakkelijk bereikbaar en bevindt zich op slechts vijf minuten fietsen van het recreatiedomein “de Blaarmeersen”. Bovendien ben je van hieruit in een mum van tijd in het centrum van Gent.

Deze buitenkans ligt op een omvangrijk domein van 15.323m2 en bestaat uit een charmant hoofdgebouw, verschillende imponerende bijgebouwen en uitgestrekte weilanden.
Het geheel is perfect voor een woon-werk combinatie; bijvoorbeeld wonen in combinatie met een B&B of guesthouse, een praktijk, een kantoor,…..

De woning zelf werd afgewerkt met kwalitatieve materialen die een luxueuze uitstraling geven en beschikt onder andere over een moderne en zeer praktische hypergeïnstalleerde keuken; een ongelofelijk mooie en gezellige leefruimte; een stijlvolle eetkamer aansluitend op een leesruimte en een bergruimte; een

Get in touch