Villa for sale

629000€

4 bedrooms 219 square meters

Immoweb code : 10966937
Immoweb code : 10966937

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
219 square meters livable space
673 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom thuis in deze prachtige eigendom, perfect gepositioneerd in een serene, rustige straat in het hart van Haacht. Deze ruime woning met 4 slaapkamers biedt niet alleen een oase van rust, maar ook het gemak van een locatie nabij het bruisende centrum van Haacht.

Kenmerken:

4 Slaapkamers: Ruimte is geen probleem in deze woning met 4 comfortabele slaapkamers, ideaal voor een groeiend gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft.
- Instapklaar: Deze woning is volledig instapklaar, met moderne afwerkingen en aandacht voor detail. U kunt hier zonder zorgen uw intrek nemen.
- Ligging: Geniet van de voordelen van een rustige straat, perfect voor privacy envredige momenten, terwijl u toch op een steenworp afstand bent van het levendige centrum van Haacht met zijn winkels, restaurants en voorzieningen.
- Lichte Ruimtes: De woning is ontworpen om natuurlijk licht binnen te laten, waardoor elke kamer een warme en uitnodigende sfeer heeft.
- Tuin: Een mooie buitenruimte maakt de woning compleet, ideaal voor ontspanning en om buiten te genieten.

Deze woning biedt het beste van twee werelden - de rust van een kalme straat en de nabijheid van alle voorzieningen die het centrum van Haacht te bieden heeft. Of het nu gaat om winkels, scholen, recreatie of openbaar vervoer, alles is binnen handbereik.

Get in touch