Villa for sale

1085000€

5 bedrooms 564 square meters

Immoweb code : 11407596
Immoweb code : 11407596

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
564 square meters livable space
1716 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op een perceel van ruim 1.700m² vinden we deze royale en uiterst kwalitatieve nieuwbouw (2020) villa terug. Door de aanwezigheid van verschillende garages, een magazijn van 190m² en de mogelijkheid tot het creëren van een inpandig appartement beschikt deze woning over verschillende mogelijkheden. Dit zowel naar privé- als beroepsdoeleinden.

Betreden doen we de woning via een impressionante inkomhal met vide naar de eerste verdieping. Een dubbele eiken deur biedt ons toegang tot de stijlvolle leefruimte welke is voorzien van maatwerk haardelement. Via een stalen pivoteerde deur betreden we de eetplaats dewelke de connectie vormt naar de praktisch ingerichte keuken. Deze werd volledig uitgerust met alle gebruikelijke toestellen en beschikt over een ontbijthoek met zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin. Vooraan de woning bevindt er zich nog een bureauruimte, voorzien van maatwerk, alsook een eerste slaapkamer met ensuite badkamer (lavabo en inloopdouche). Verder vinden we nog zeer royale opbergruimtes terug op het gelijkvloers alsook een apart toilet.

De verdieping is te bereiken via twee trappen in de woning. Hier vinden we drie zeer ruime slaapkamers, twee uiterst kwalitatieve dressings, een bureau, een apart toilet, opbergruimte en een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping kan er indien gewenst een inpandig appartement gecreëerd worden. Zoniet kan dit dienen als verschillende slaapkamers, mancave, hobbyruimte,... Als laatste bereike

Get in touch