Villa for sale

995000€

5 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 11285646
Immoweb code : 11285646

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
260 square meters livable space
978 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Achter een discrete gevel bevindt zich een tijdloos gerenoveerd en uitgebreid pand (2004), een oase van licht en rust, op een mooi perceel en toplocatie te Hove.

Het ruimtegevoel wordt gecreëerd door de open ruimtes, het hellend dak (zink) en de grote glaspartijen (el. screens). Zeer kwalitatieve afwerking (o.a. tegels Pietra serena, eiken parket, op maat gemaakte kasten met bureauhoek in living (lakwerk)), Achter de strakke open keuken (met aparte eethoek en toptoestellen), ligt de handige, geïnstalleerde bijkeuken. Zo toegang tot de was/stookruimte (Vaillant 2021) en garage, alsook tot de hal. Via een kastenwand is de open keuken subtiel gescheiden van de lichtrijke, zeer ruime living (76 m²).

Aangelegde tuin, u geniet in alle seizoenen van een volwassen, rustgevende grote tuin met meerdere terrassen (kleiklinkers, net zoals de dubbele oprit). Achteraan in de tuin, achter klimop, een tuinberging (ca 20 m², snelbouwsteen en betegeld).

Hal met ingemaakte vestiairekast en gastentoilet. Vaste trap (beuk/inox leuning) tot aan 2de verd.

1ste verd: badkamer (bad/douchecombi/dubbele lavabo) en vier slpks waarvan er twee zowel als aparte slpk kunnen worden gebruikt of als één grote zoals nu (bv. mogelijkheid tot masterbedroom met een eigen 2de badkamer).

2de verd: bijkomende slpk, bureauhoek en zolderruimte (eventueel bijkomende kamer).

Gunstig EPC en asbestattest. Elektriciteit wordt conform gemaakt.

Zwembad mogelijk (mits vergunning).

Geen makelaars!

Get in touch