Villa for sale

685000€

4 bedrooms 260 square meters

Immoweb code : 11310160
Immoweb code : 11310160

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
260 square meters livable space
1549 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze karaktervolle en instapklare villa op een mooi perceel van 1549m² is schitterend gelegen op wandelafstand van het natuurgebied "Kalmthoutse Heide" en nabij winkels, scholen en openbaar vervoer.

De verassend ruime woning betreden we middels de inkomhal dewelke u brengt tot de riante leefruimte op natuurstenen vloer (65m²). Deze gezellige woonkamer beschikt over een inbouwhaard en veel raampartijen dewelke zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een directe verbinding met het terras en de tuin. De keuken is voorzien van een alle kwalitatieve inbouwtoestellen en een gasfornuis. Verder treffen we een slaap/bureelkamer, een berging/wasplaats en 'de master bedroom' dewelke ensuite een dressing en een stijlvolle badkamer heeft. Deze badkamer is afgewerkt met een lavabomeubel, toilet, douche en authentiek 'design ligbad'; Naast de woning is een berging en garage voorzien.

Op de 1ste verdieping treffen we de open vide die toegang geeft tot de 2de badkamer en 2 zeer riante slaapkamers dewelke voor elk kind of gezinslid een droom zullen zijn.
Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van 35 m² en is voorzien van een parketvloer.
Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van 58 m² en een ensuite tv/hobby/relaxruimte
De stijlvolle badkamer is ingericht met een lavabomeubel, toilet, ligbad en douche.

De zonnige en mooi aangelegde tuin biedt een oase van rust en privacy en is voorzien van een terras met buitenkeuken en veel buitenparking. Tevens is er een ingericht bijgebouw dewelke mo

Get in touch