Villa for sale

649000€

4 bedrooms 282 square meters

Immoweb code : 11333659
Immoweb code : 11333659

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
282 square meters livable space
768 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instelprijs €649.000,00 Iedereen heeft de mogelijkheid om een bod te doen. Dit zal voorgelegd worden aan de eigenaars, deze hebben de keuze om het bod al dan niet te aanvaarden.
Het bod kan uitgebracht worden tot uiterlijk maandag 13/05/2023 tot 12:00 uur.

Deze prachtige, instapklare villa bevindt zich te Marke, in een oase van rust en natuur, vlak bij de Leie en natuurgebied 't Schrijverke en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime woning (bewoonbare oppervlakte 282 m²) met veel privacy. De villa is gebouwd in 2007 en rust op een perceeloppervlakte van 768 vierkante meter.

Bij het betreden van de woning via de inkomhal met apart gastentoilet, valt meteen de ruime leefruimte (90 m²) met zicht op het achterliggende natuurgebied op. Via de grote raampartijen kan men één van de drie aanwezige terrassen betreden, waar zonnebaden troef is. De benedenverdieping bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers, een aparte badkamer met inloopdouche en lavabomeubel en een technische ruimte. De eerste verdieping bestaat uit een ruime nachthal/bureauruimte, een technische ruimte en de master bedroom met badkamer en zonneterras. De tuin biedt voldoende ruimte om te genieten van de buitenlucht en het groen, ook hier is een ruim terras aanwezig.

De woning is voorzien van een EPC-waarde van 63 kWh/m² jaar en heeft een energielabel A, wat betekent dat de villa zeer energiezuinig is. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar is ook beter voor het milieu. De blanco elektrische keu

Get in touch