Villa for sale

567500€

3 bedrooms

Immoweb code : 11336999
Immoweb code : 11336999

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
1337 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze gezellige villa met goed georiënteerde tuin (zuid-oost) biedt heel wat mogelijkheden.
De woning werd gedurende de afgelopen 18 jaar gerenoveerd en ligt dichtbij openbaar vervoer, centrum, maar ook op een boogscheut van bos en Kesselse Heide.
Beneden heb in de inkomhal een apart toilet, een ruime woonkamer met open keuken voorzien van alle nodige toestellen en een veranda waar het goed vertoeven is in de tussenseizoenen. Zowel vanuit de woonkamer, keuken als de veranda heb je een mooi uitzicht op de tuin en het zwembad.
Verder heb je beneden ook een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel badkamermeubel. Je hebt ook 2 heel ruime slaapkamers voorzien van airco en een bureau die eventueel nog als derde slaapkamer kan dienen. Je hebt ook een inpandige garage, die toegang geeft tot de kruipkelder en nog een apart toilet en wasplaats bevat.
De bovenverdieping is afgewerkt en bestaat uit een badkamer met toilet, inloopdouche en sauna. Verder kan je de ruimtes zelf benutten zoals je wenst. Er kunnen extra slaapkamers van gemaakt worden of eventueel zelfs volledig ingericht worden als aparte studio. Ook hier is airco voorzien.
Buiten is het aangenaam vertoeven in de tuin met zwembad dat je kan overdekken. Er is tevens een magazijn aan de woning voor een zelfstandige of extra grote bergruimte.
Bijzondere kenmerken:
22 zonnepanelen inbegrepen
Tal van mogelijkheden
Veel bergruimte
Dichtbij natuur en bos
Verkaveling: 1975/06 d.d. 12/06/1975 gemeente Nijlen

Get in touch