Over dit vastgoedkantoor

"Kiezen voor L&S VASTGOED is kiezen voor KWALITEIT!"

L&S Vastgoed is centraal gelegen in het Pajottenland, vlakbij het kruispunt van Eizeringen – Lennik. Wij zijn aktief als makelaar in de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed, nieuwbouw, bouwgronden en commercieel/ semi-industrieel vastgoed.

L&S Vastgoed staat voor :
1. eerlijk zaken doen in vertrouwen
2. correcte informering van de eigenaar en de kandidaat-koper/huurder
3. persoonlijk advies van A tot Z
4. vakmanschap
5. betrouwbaarheid

L&S Vastgoed geeft u correcte informatie over de gang van zaken bij een verkoop of verhuring van uw eigendom. Wij maken u geen beloften die wij niet kunnen waarmaken. Daarom maken wij ook een gratis schatting van uw eigendom zodat u weet wat deze werkelijk waard is.

L&S Vastgoed stelt u en uw eigendom centraal in het ganse proces. Elke dossier is anders en verdient dan ook een persoonlijke aanpak op maat. U bent voor ons geen nummer, maar een buur. Wij begeleiden u persoonlijk van het begin tot het einde.

L&S Vastgoed beschikt over de nodige kennis en ervaring om uw eigendom vlot te verkopen of te verhuren. Bij een verkoop of verhuring komt meer kijken dan u op het eerste zicht zou vermoeden. Vertrouw dit toe aan een vakman en laat L&S Vastgoed die zorgen van u overnemen.

Neem vrijblijvend contact op met L&S Vastgoed voor een gratis waardebepaling!

24 Panden

4 nieuw
3 nieuw

Portfolio van panden te koop van het agentschap

  • 14 huizen
  • 2 businesses
  • 2 gronden
  • 2 appartementen

Adres : Ninoofsesteenweg 84 1750  Lennik

BIV-nummer : 503787

Website : www.lsvastgoed.be