Appartement te huur

1100€ + 50€ per maand

3 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11325020
Immoweb code : 11325020

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Gemeubeld appartement met 3 slaapkamers

Gelegen in een klein appartementsblok van 7 appartementen, verhuur ik een 3kamerappartement op de tweede verdieping. Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2018 en heeft een gunstig EPC.
Het appartement ligt op wandelafstand van het station van Leuven (1km) en aan de overkant van het gebouw is een bushalte. Je staat op minder dan 10min fietsen op de Oude Markt in Leuven.
Er is een lift in het gebouw. Het appartement bestaat uit een ruime leefruimte met open en geïnstalleerde keuken (incl. kookplaat, koelkast, combi-oven en vaatwas) en berging, 3 slaapkamers, apart toilet, badkamer met inloopdouche en klein terras aan de achterkant. Het appartement wordt gemeubeld verhuurd inclusief wasmachine en droogkast.
Ik verhuur het appartement onder het stelsel van een kortlopende huurovereenkomst (dus minder dan 3 jaar). De effectieve huurperiode kan in onderling overleg worden afgesproken.
Voor meer informatie of om een bezoek af te spreken, stuur aub een e-mail naar [email protected] en de vragenlijst in te vullen via deze link: https://forms.gle/JUGA4h3oSCY5cqyN8.

Neem contact op