Bel-etage te koop

479000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11403867
Immoweb code : 11403867

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooie instapklare Bel-etage op top locatie

Deze mooie instapklare Bel-etage woning bevindt zich in de buurt van scholen, winkels, restaurants, supermarkten, sportcentra en groene zones. Bovendien is de Adrinkhovenlaan zeer goed verbonden met het openbaar vervoer en geeft ook gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegen.

Op het gelijkvloers treft u een ruime inkomhal, gastentoilet, garage met elektrische poort, achterliggende opslagplaats en wasruimte aan met toegang tot een prachtige recent vernieuwde tuin. Bovendien zijn er ook nog 2 parkeerplaatsen op de oprit.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime woonkamer terug op een mooi parket in L-vorm, deze geeft toegang tot een gezellig terras. De keuken is volledig ingericht met een prachtig zicht over de tuin.

De tweede verdieping is voorzien van 3 slaapkamers, 2 grote met ingemaakte kasten en 1 kleine. De in 2023 vernieuwde badkamer is voorzien van ligbad met douche, lavabo en toilet.

Energie: vernieuwd dak sinds 2020, hoog rendement condensatieketel in 2023. De woning is ook overal voorzien van dubbele beglazing. Dit levert een gunstig EPC van 196 kwh/m² (B-Label)

Extra: Elektriciteit is conform met laatste AREI 2023. Mobiscore van 8,7/10.
In de woning werden ook verscheidenen schildertechnieken toegepast. Raamdecoratie en verlichting zijn mee opgenomen in de vraagprijs.

Geen Immo aub.

Neem contact op