Bouwgrond te koop

259000€

Immoweb code : 11206863
Immoweb code : 11206863

Overzicht

344 vierkante meters grond
752,91 € m²

Omschrijving

Zeer gunstig gelegen, zuid-georiënteerde bouwgrond, HOB

Wij bieden een zeer gunstig gelegen perceel bouwgrond aan, met ideale afmetingen voor de bouw van een eengezinswoning, 3 are 44 ca, zuid-georiënteerd! Volgens de informatie ontvangen van de gemeente:

Het perceel is volgens het gewestplan gelegen in een woonzone waar maximaal 2 woonlagen worden toegestaan (nvdr: twee woonlagen + eventuele zolder + eventuele kelder).

Het perceel is niet gelegen in een RUP, BPA of verkaveling die specifieke voorschriften opleggen.

Er zal bij de ontwikkeling van het perceel rekening moeten gehouden worden met de aanpalende woningen en de bebouwing in de omgeving.

De aangehaalde bouwdiepte van 15 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping zijn de maximaal mogelijke bouwdieptes. De bouwdiepte dient zich in te passen in de omgeving.

Verder dient men rekening te houden met:

- een afstand van 3 m van de linker perceelsgrens
- de kroonlijsthoogte en dakhelling aan te sluiten op de rechts aanpalende woning.
- een minimale tuinzone van 10 m

De stedenbouwkundige verordening en de stedenbouwkundige verordening mobiliteit van de stad Vilvoorde zijn van toepassing. Beide documenten kan u terugvinden via https://www.vilvoorde.be/verbouwen.

De plannen welke op de foto's zijn weergegeven werden vergund in 1975 en zijn louter ter inspiratie. Ze hebben geen bindende waarde. De koper dient zelf een architect aan te stellen en een bouwvergunning aan te vragen.

Neem contact op