Duplex te koop

590000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11319625
Immoweb code : 11319625

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Zeldzame kans - 160 m2 duplex flat!

Deze unieke woning in het hart van Elsene biedt een praktische en aangename woonomgeving. In de buurt: winkels, scholen, openbaar vervoer en de Audrey Hepburn speeltuin.

Deze atypische flat heeft veel te bieden. Met een totale vloeroppervlakte van 160 m² biedt deze woning een echte leefruimte in twee delen.

Het eerste, aan de achterkant, geniet van absolute rust en stilte. Het bestaat uit een privéterras van 35 m² met tuin, een ruime woonkamer met volledig uitgeruste open keuken, een slaapkamer op de eerste verdieping van 40 m² met aangrenzende badkamer en toilet, een tweede slaapkamer op de begane grond van 13 m² met doucheruimte, een leeshoek onder een groot glazen dak, een hal met ruimte voor een wasmachine en wasdroger, en een tweede toilet. De gevel van het achterste gedeelte is geïsoleerd in 2024, wat zorgt voor optimaal comfort en verbeterde energieprestaties.

Het tweede deel, met een aparte ingang, kan naar wens worden gebruikt als zelfstandige woning, kantoor of geïntegreerd in het eerste deel. Het bestaat uit een woon/eetkamer met keuken, een slaapkamer en een doucheruimte.
De flat heeft ook een grote kelder van 40 m² en het dak is in 2021 volledig gerenoveerd en geïsoleerd.

Mogelijkheid tot splitsing in twee aparte eenheden met bouwvergunning.

Bezichtigingen op 19, 20 en 21 april. Te koop

Neem contact op