Duplex te koop

295000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 10777962
Immoweb code : 10777962

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Tour & Taxis – Prachtige duplex 2 kamers met tuin en parking

Vlakbij het Kanaal en de site van Tour & Taxis, dit appartement op de gelijkvloers van een recent gebouw (2011) biedt een directe toegang tot de nieuwe trendy en dynamische wijk van de hoofdstad. Alle vormen van openbaar vervoer liggen op wandelafstand, evenals talrijke lokale handelaars (inclusief een supermarkt aan de overkant). Een parkeerplaats en een kelder op niveau -1 zijn in de prijs inbegrepen en een overdekte fietsenruimte is aanwezig in de centrale binnenplaats van dit mede-eigendom gelegen in een rustige omgeving.

Op een oppervlakte van 90 m2 en met mooie volumes, deze duplex bestaat uit een inkomhal met aparte WC en wastafeltje, een semi-uitgeruste keuken en een leefruimte (30 m2) overspoeld met licht via een groot raam dat toegang geeft tot een privé-tuin (21 m2) met een mooi houten terras (oriëntatie zuid-west). Een wenteltrap brengt u naar boven waar men een nachthal, badkamer met dubbele lavabo en ligbad, 2 kamers (14 en 9 m2) en een WC terugvindt.

Technische details : PEB D, collectieve gasketel, conforme elektriciteit, dubbele beglazing, thermische en geluidsisolatie, beperkte gemeenschappelijke kosten.

Neem contact op