Handelszaak te koop

220 vierkante meters

Immoweb code : 10054617
Immoweb code : 10054617

Overzicht

1 badkamer
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
55 vierkante meters grond
1.814,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Opbrengsteigendom met handelsgelijkvloers

Op zoek naar een opbrengstgebouw in hartje Brussel? Gevonden! Op een zeer centrale ligging en op een boogscheut van het welbekende Brouckèreplein vindt u deze handelswoning met succesvolle broodjeszaal op het gelijkvloers. Een handelswoning met tal van mogelijkheden mits enkele renovatie- / opfrissingswerken.
Naast het handelsgelijkvloers zouden de 3 bovenliggende verdiepingen omgevormd kunnen worden tot studio's / studentenkoten of toeristische logies. De winkelruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en het eerste verdiep (momenteel gebruikt als berging) kan als woonst toegeëigend worden aan de handelsruimte.
De winkelruimte en de studio's zijn voorzien van een aparte toegang. Indeling: Kelder: Volledig onderkelderden ingedeeld in verschillende ruimtes. 2 koelcellen aanwezig met eveneens de technische ruimte van de winkel. GLV: De winkelruimte met bijhorend atelier en bergruimte. Voorzien van inbouwkasten, toonbank en bijhorende toestellen. 1steV: Dit verdiep doet dienst als stockruimte voor de winkel maar kan eventueel omgevormd worden tot studio. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer met veel lichtinval en aan de achterzijde de keuken.
Tussen beide verdiepen treffen we een badkamer met douche en toilet. 2de verdiep: Op dit verdiep bevinden zich 2 slaapkamers (7m² - 16m²) en een badkamer. 3de verdiep: Een ruime woon- en eetkamer met keuken. Het gebouw is voorzien van 2 verwarmingsketels (aardgas) en 2 tellers (water & elektriciteit).

Neem contact op