Herenhuis te koop

525000€

308 vierkante meters

Immoweb code : 11075658
Immoweb code : 11075658

Overzicht

1 badkamer
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
329 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis met tuin en terras te Gent

Dit prachtige herenhuis in de stad Gent is een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime woning met een tuin en terras. Het pand dateert uit 1918 en straalt nog steeds de charme en grandeur uit van die tijd. Met een perceeloppervlakte van 329.00 en een bewoonbare oppervlakte van 308m² biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin.

De EPC-waarde van 381 en het energielabel D tonen aan dat er nog enige energiezuinige aanpassingen kunnen worden gedaan, maar met de juiste investeringen kan dit herenhuis worden omgetoverd tot een energiezuinige woning. De oriëntatie van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je optimaal van de zon kunt genieten op het terras.

De woning beschikt over 5 slaapkamers en biedt dus voldoende ruimte voor de bewoners. De historische elementen in het herenhuis, zoals hoge plafonds, ornamenten en grote ramen, zorgen voor een unieke sfeer en uitstraling.

Dit herenhuis is ideaal gelegen in Gent, dicht bij alle voorzieningen en met goede verbindingen naar het centrum en de omgeving. Het is een unieke kans om een stukje geschiedenis te bewonen en te genieten van een ruime tuin en terras in de stad.

Interesse in een bezoek, schrijf u in op het bezoekmoment

Neem contact op