Huis te koop

* 425000€

4 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 10988813
Immoweb code : 10988813
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
429 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuw huis op een goede locatie, ruim en licht

ERA TOPIMMO biedt deze nieuwbouw van 4 slaapkamers op 4a30 grond gelegen in een residentiële gezinswijk bediend door een doodlopende straat. Rustige en groene omgeving.
Ideale ligging: 10 min van Aubange/Athus, 15 min van de Luxemburgse en Franse grens, onmiddellijke nabijheid van voorzieningen en diensten in nabijgelegen steden. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen.
Op de begane grond: garage, wasruimte, hal, toilet en grote woonkamer, keuken, terras en tuin.
Boven: multifunctionele ruimte (kantoor, speelzaal, enz.), 4 ruime slaapkamers, badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet).Een kelder.
Technische details: kunstleien dak. Isolerende gevels. PVC ramen met dubbele beglazing. Enkele stroom VMC. Elektriciteit in overeenstemming met de voorschriften en twee-uurs meter. Regenwatertank met hydrofoor. Centrale verwarming op stookolie, vloerverwarming.
Dit huis is de perfecte plek voor een gezin dat wil profiteren van comfort, licht en ruimte in een rustige en vredige omgeving dicht bij alles!
Verkoop onder het BTW-regime van 21%.
De aangekondigde prijs is een basis voor onderhandeling die de verkoper niet bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging op afspraak in aanwezigheid van TOPIMMO.

Neem contact op