Huis te koop

324000€

4 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 11163449
Immoweb code : 11163449

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
8116 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Unieke kans: Charmant huis in Aldringen met meer dan 8000m²

Te koop is een charmant huis in Aldringen, de gewilde gemeente Burg Reuland, met een unieke locatie die ongeëvenaard is. De woning strekt zich uit over een royaal perceel van meer dan 8000 vierkante meter en biedt je volop mogelijkheden om je droomhuis te realiseren.
Het huis heeft 4 ruime slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor een gezin of gasten. De elektrische installatie is volledig in orde en up-to-date, waardoor veiligheid en comfort gegarandeerd zijn. In 2004 is er een nieuw verwarmingssysteem geïnstalleerd, dat zorgt voor energiezuinigheid en betrouwbaarheid.
De nabijheid van de natuur is een ander hoogtepunt van dit huis, dat ideaal is voor natuurliefhebbers en liefhebbers van het buitenleven. De ligging vlakbij het grensgebied geeft deze woning een extra aantrekkingskracht en biedt potentiële kopers een unieke kans.
Dit huis in Aldringen vertegenwoordigt een uitzonderlijke kans om een huis te verwerven in een idyllische omgeving die zowel privacy als een nauwe band met de natuur biedt. Mis de kans niet om deze unieke woning te verkennen en je droom om op het platteland te wonen te verwezenlijken.

Neem contact op