Huis te koop

580000€

4 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 11338892
Immoweb code : 11338892

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
228 vierkante meters grond

Omschrijving

Maak deel uit van de toekomstige nieuwe Dampoortsite!

Woning (bj 1958) dichtbij het stadscentrum met zonnig terras en een grote garage/werkplaats van ruim 100 m2.
Deze uitzonderlijke grote en lichtrijke woning is gelegen vlak aan het Gent-Dampoort station, in de onmiddellijke omgeving van heel wat gevarieerde winkels en een grootwarenhuis, een postkantoor, banken en bakker, scholen, openbaar vervoer en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. In korte tijd bereikt u per fiets of zelfs te voet de Gentse binnenstad en na de aanleg van de nieuwe tramlijn 7 van 11,5 km, gaat u van de Dampoort tot het Parkbos! Naast het station Gent-Dampoort vindt u op 5 minuutjes wandelen eveneens deelauto’s en bushaltes.
Het pand bestaat uit de begane grond met een kleine winkelruimte en een grote garage/werkplaats van 116 m2 (met een smeerput).
Verder is er een mooie binnenplaats, met terras, toilet, grote opslagruimte, vestiaire, eetkamer en een ingerichte keuken met een totale oppervlakte van bijna 100 m2.
Het eerste verdiep (89 m²) maakt plaats voor een woonkamer, een badkamer (nieuwe elektrische boiler) , ligbad, toilet en bidet en aan de achterzijde van het gebouw, een ruime slaapkamer.
De 2e verdieping is 57 m² groot en maakt plaats voor 3 slaapkamers (waarvan één grote).
Het pand heeft grotendeels PVC ramen met dubbele beglazing maar is evenwel verder onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.

Neem contact op