Huis te koop

440000€

3 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 10894462
Immoweb code : 10894462

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
80 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante en prachtig gerenoveerde gezinswoning

Kom binnen in deze prachtige gerenoveerde woning. Elk detail is met uitzonderlijke zorg en hoogwaardige materialen afgewerkt, zowel binnen als buiten is het perfect geschilderd. Gunstig gelegen, op een steenworp afstand van het station Gent Dampoort, biedt deze woning ultiem stadscomfort.

In de directe omgeving tref je een overvloed aan voorzieningen aan: diverse winkels, charmante restaurants, scholen en talloze sport- en ontspanningsmogelijkheden. Bovendien is openbaar vervoer binnen handbereik, wat resulteert in een indrukwekkende mobiscore van 9,4.

Je komt binnen in een een mooie inkomhal met gastentoilet, die leidt naar een ruime en lichte leefruimte. Hier vind je een nieuwe, volledig geïntegreerde keuken met moderne gemakken. Deze leefruimte opent naar een ruim terras, perfect voor buitenentertainment en ontspanning. De inkomhal biedt ook toegang tot een royale kelder, waar je een wasmachine, droogkast of andere apparaten kunt plaatsen.

Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer en een tweede ruimte die kan dienen als dressing of wasruimte (met aansluitingen). De luxe badkamer op deze verdieping beschikt over een regendouche, wellnessbad, fraai badkamermeubel met dubbele wastafel en een tweede toilet voor ultiem comfort.

Op de tweede verdieping ontdek je nog twee zeer ruime slaapkamers, waarvan één met een mezzanine, wat de woning een unieke dimensie geeft.

Neem contact met ons op via [email protected] om een bezoek te plannen en jezelf te overtuigen.

Neem contact op