Huis te koop

195000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11370742
Immoweb code : 11370742

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
374 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning met 3 kamers en tuin centrum Herzele

Deze strategisch gelegen tussenwoning dateert uit de jaren '50 en bevindt zich langs de Kerkstraat te centrum Herzele. De eigendom is uiterst centraal gelegen, tussen de Groenlaan en de Stationsstraat. Winkels, de Burcht, het treinstation, ... bevinden zich vlakbij. De woning is een voormalig handelshuis en werd nadien voor een geruime tijd verhuurd als woonhuis, de eigendom is op te frissen/te renoveren.
Indeling: open leefruimte met aansluitende eetplaats, bureau (vroeger garage), toilet, ruime keuken, badkamer met bad en lavabo, veranda, buitentoilet, berging met verwarmingsinstallatie en stookolietank, binnenkoer met aansluitend een uitgestrekte, zonnige tuin. De tuin grenst achteraan aan een doorgang welke uitgeeft op de Bevrijdingsstraat.
Eerste verdieping: 3 slaapkamers. Tweede verdieping: zolder, bereikbaar via vaste trap. Er is een droge kelder.
Men kan eenvoudig parkeren voor de deur of aan de overkant van de straat. Dakbedekking vernieuwd, onderdak reeds aanwezig. Ramen grotendeels dubbel glas, houten profielen, centrale verwarming met stookolie, verdiepingen met houten roostering. EPC: 468 kWh/(m² jaar), label E (renovatieplicht), bewoonbare oppervlakte volgens EPC: 140 m² (kelder, zolder en aanbouwen zijn niet meegerekend), KI: €867, elektrische installatie conform het AREI.
INTERESSANT RENOVATIEPROJECT, UITERST CENTRAAL GELEGEN + GROTE TUIN!
De naastgelegen woning te Kerkstraat 11 is eveneens te koop, u kan deze woning tevens terug vinden op de website jansse

Neem contact op