Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 146 vierkante meters

Immoweb code : 11167977
Immoweb code : 11167977

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
146 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde herenwoning!

Deze karaktervolle herenwoning kan je vinden in een rustige straat nabij het centrum van Hoboken.
De gemoderniseerde ruimtes zorgen voor een hedendaags gevoel, maar zijn aangevuld met authentieke accenten die in hun originele staat bewaard zijn gebleven. Dit stijlvolle geheel kan samengevat worden als een ideale cocktail van eigentijds cachet en nostalgische eigenheid.
Daarnaast kan de locatie ook gezien worden als een extra troef; gelegen in een autoluwe straat, maar op wandelafstand van de dorpskern van Hoboken en het treinstation Hoboken-Polder, zijn de belangrijkste voorzieningen nooit ver weg. Een wandeling maken of gewoon genieten van de natuur? De Hobokense Polder kan je dit moment van rust bezorgen en ligt slechtsop één kilometer van deze woning.

De indeling gaat als volgt:
Op het gelijkvloers kom je binnen in de stijlvolle inkomhal met ingemaakte kasten dat toegang geeft tot een woonkamer met karakter - een moderne, volledig uitgeruste keuken - een gezellige salon - een badkamer met inloopdouche en een zuidgeoriënteerde tuin.
De eerste verdieping is opgedeeld in twee volwaardige slaapkamers en een toilet met mogelijkheid tot het installeren van een extra badkamer.
De tweede verdieping is een grote zolderkamer met vestiaire en een privétoilet.

- Authentieke elementen (moulures, glas in lood ramen, parketvloeren, hoge plafonds...)
- Karaktervolle voorgevel
- Zuidgerichte tuin

Neem contact op