Huis te koop

220000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11329489
Immoweb code : 11329489

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
289 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met garage op ideale locatie

Op zoek naar een ruime woning met 3 a 4 slaapkamers op een centrale locatie in  Lebbeke? Gevonden!

De ruime tuin, de zeer grote garage en de ruimtes met veel potentieel zijn slechts enkele troeven van deze leuke woning. 

Indeling:
- Kelder: 3m²
- GLV: via de ruime inkomhal (10m²), met aparte toilet (2m²) en bergruimte (3m²), komen we in de woonkamer (27m²). Deze is voorzien van een open haard en voldoende lichtinval. Verder komen we via de traphal (10m²) in de ruime eetkamer (25m²), met aangrenzend de keuken (6m²). Aansluitend aan de keuken vinden we nog een handige bergruimte (9m²), met extra douche. De woning beschikt eveneens over een ruime garage (40m²), die bereikbaar is via deweg die achter de woning loopt. Hierin is plaats voor minimum 2 wagens. De tuin (135m²) is volledig omheind en beschikt verder nog over een tuinhuis en houtkot. 
-1steV: via de traphal (13m²) bereik je de lichtrijke eerste slaapkamer (16m²), voorzien van rolluiken. Verder vinden we nog een tweede slaapkamer (11m²), en een kleinere kinderkamer/bureau (6m²). De badkamer (4m²), is voorzien van ligbad, toilet en lavabo. 
-Zolder: via de uittrekbare trap bereik je de zolderkamer (14m²), die mogelijkheden meebrengt. 
Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.
Neem snel contact op voor een vrijblijvend bezoek.

Neem contact op