Huis te koop

595000€

4 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11302544
Immoweb code : 11302544

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
126 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenhuis op toplocatie in Leuven

Dit ruim en goed onderhouden herenhuis ligt op toplocatie aan ring van Leuven. De woning werd gebouwd aan het begin van de 20ste eeuw en heel wat authentieke elementen bleven na renovatie bewaard. Stadscentrum, winkels, scholen, bushalte/station en vrijetijdsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand. De ruime benedenverdieping biedt mogelijkheden voor vrij beroep, hobbyruimte, enz. Bijkomend pluspunt is het zuidgerichte terras met BBQ. De living is ruim en licht met hoge plafonds. De geïnstalleerde keuken en eetruimte geven rechtstreeks toegang tot het terras.
Op de bovenverdiepingen bevinden zich 4 slaapkamers en een modern gerenoveerde badkamer (inloopdouche en apart bad) alsook een aparte wasruimte/berging.
Extra troeven: vensters met dubbel glas (ramen vooraan gerenoveerd in 2007). Nieuwe verwarmingsketel (Buderus) sinds 2019. Gasleidingen werden aangepast aan de omschakeling naar rijk gas in 2023. Elektriciteitsinstallatie is conform en gekeurd. Asbestattest en EPC-certificaat zijn voorhanden.
Karaktervolle elementen: glas in lood ramen in tussendeuren living-keuken, geslepen glas in binnendeuren benedenverdieping, prachtige oude tegelvloeren, manuele dienstenlift, …

Neem contact op