Huis te koop

436000€

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11346990
Immoweb code : 11346990

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
267 vierkante meters grond

Omschrijving

HUIS op toplocatie

Onderhoudsvriendelijk woonhuis te koop gelegen op een toplocatie. Het bevindt zich in de rustige buurt van Melle Vogelhoek (op de grens met Gentbrugge), in de nabijheid van de Brusselsesteenweg, eindhalte tramlijn 2, Melle Leeuw. Eveneens in de nabijheid van Merelbeke treinstation en de verbindingen met de E17, E40 en R4.
Woonhuis met voortuin en oprit (plaats voor 2 wagens) en een garage, een gezellige tuin van 100m² met een tuinhuis. In de tuin zit een regenwaterput van 5.000 liter met electrische pomp, hierop zijn de kranen in de garage en op het terras aangesloten alsook het toilet beneden.
Verwarmen gebeurt met electricteit (geen gas aanwezig), en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd. In de living staat een speksteenkachel die voor een gezellige warmte en sfeer zorgt. Met energielabel D is de woning niet onderhevig aan verplichte renovaties. De woning is asbest-veilig.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkom met toilet en opbergruimte onder de trap. In de living is er zeer veel lichtinval, de aanpalende open ingerichte keuken is voorzien van alle standaard toestellen. Naast de keuken is er een berging waar de warmwaterboiler hangt.
De bovenverdieping is 10 jaar geleden gerenoveerd, nieuwe badkamer met inloopdouche, fineerparket en kwaliteitsvolle binnendeuren. Er zijn 2 slaapkamers en een dressing. De zolder is ingericht als opbergruimte.


Neem contact op