Huis te koop

445000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11349437
Immoweb code : 11349437

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
740 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige Halfopen Woning met Grote Tuin op Toplocatie

Deze charmante halfopen bebouwing biedt het beste van twee werelden: een ruime, lichte woning met een grote, weelderige tuin (300m²) en moderne voorzieningen. Met 3 slaapkamers, een grote carport met garage en een  vernieuwde keuken, badkamer en elektriciteit (2015) is dit de perfecte plek om thuis te komen. Ook biedt de zolder de mogelijkheid om nog een extra kamers te creëren.  

Deze woning is ideaal gelegen naast het sport- en recreatiepark Molenkouter, met een atletiekbaan en voetbalveld. Bovendien bevinden scholen en winkels zich op wandelafstand, waardoor het gemakkelijk is om alles binnen handbereik te hebben. 

Gelegen in een doodlopende straat, geniet je hier van rust en privacy,terwijl je toch vlakbij alle voorzieningen bent. Het is de perfecte combinatie van een rustige woonomgeving en het gemak van stedelijk leven. 

Indeling: 
-GLV: Bij binnenkomst betreedt u een inkomhal (9m²), gevolgd door de ruime woonkamer (37m²) en een aangrenzende hal (3 m²), die de keuken (8m²), berging (1m²) en apart toilet (2m²) verbindt. 
-1steV: Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers (9 m², 15m² en 20m²) en de badkamer (4m²). 
-2deV: Op de tweede verdieping treft u de zolder (45m²). 
-Er is ook nog een kelder (8m²).  

Wil je deze prachtige woning zelf ervaren? Plan dan snel een bezoek en ontdek alles wat het te bieden heeft! 

 

Neem contact op