Huis te koop

4 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 10904946
Immoweb code : 10904946

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
239 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen gezinswoning met 3 SLK's - garage en tuin

- Bezoeken enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

In een rustig gelegen straat, op een perceel van 2a39ca treffen we deze HOB uit begin jaren '80 aan. De woning heeft een zeer solide structuur met betonnen gewelven, verkeert in een goede staat van onderhoud en werd recent nog voorzien van nieuwe ramen met dubbele beglazing. Enige opfrissing is wenselijk.

De woning omvat op het GVL een lichtrijke leefruimte met salon (met gashaard) en eetplaats, een aangename keuken met zicht op de tuin en toegang tot de veranda. Verder de traphal met gastentoilet en een inpandige garage met automatische sectionaalpoort. Vanuit de veranda heb je toegang tot de tuin, die momenteel volledig verhard is met kiezeltjes. Mits wat handenarbeid kunt u deze omtoveren tot een aangename grastuin.

Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer met bad/douche, lavabo en toilet. Via een valluik met uittrektrap bereik je de ruime stockagezolder met de mogelijkheid tot het maken van extra kamers, bij het plaatsen van een vaste trap. Het dak werd recent volledig geïsoleerd en heeft een goede dakstructuur.

Uw auto kunt u niet alleen kwijt in de garage, maar ook op de ruime oprit met plaats voor meerdere auto's.

Troeven zijn ongetwijfeld de aangename ligging, de structuur, 4 SLK's, garage en tuin met mogelijkheden.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze te moderniseren starters- of gezinswoning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op