Huis te koop

589000€

4 slaapkamers 196 vierkante meters

Immoweb code : 11369010
Immoweb code : 11369010

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
196 vierkante meters bewoonbare ruimte
607 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met uitzonderlijke tuin en atelier

Karaktervolle, ruime en energiezuinige halfopen bebouwing met grote tuin. Bewoonbare oppervlakte: 196 m². Volledig gerenoveerd in 2012 en 2021. Zeer gunstig EPC (energielabel B), centrale verwarming op gas en zonnepanelen met thuisbatterij.
De woning heeft een karaktervolle voorgevel, een garage en eigen oprit. Inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiaire.
Er is een ruime en gezellige leefruimte op parket en met authentieke elementen. De eetkamer heeft een houthaard en is licht dankzij een schuifraam dat uitgeeft op het zuidgerichte terras. De prachtige open en volledig geïnstalleerde keuken sluit aan op de eetplaats. Als extra troef is er de handige wasplaats/bijkeuken. Handig is ook de droge kelder als bergruimte.
Boven vier slaapkamers met houten vloeren, waarvan één kamer met mezzanine met vaste trap. De badkamer heeft een douche-in-bad en een badkamermeubel met dubbele lavabo. Op de nachthal is er nog een tweede toilet en een kleine bergruimte.
Een absolute troef is de grote, zuidgerichte tuin, met terras, tuinhuis en moestuin. Achteraan in de tuin staat een duurzaam, multifunctioneel atelier.
De woning is centraal gelegen in Mortsel, vlakbij Fort IV, waar je heerlijk kan wandelen, spelen, tennissen, iets drinken,…. Ook het gemeentelijke zwembad, sporthal en verschillende speeltuinen liggen op wandelafstand. Openbaar vervoer vlakbij: zowel tram, bus als twee treinstations, deelfietsen en –auto’s. Invalswegen, winkels en scholen vlot bereikbaar.

Neem contact op