Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11202331
Immoweb code : 11202331

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
551 vierkante meters grond

Omschrijving

Knappe te renoveren gezinswoning met veel potentieel

In de Geraardsbergsestraat in het centrum, dichtbij scholen, winkels en met openbaar vervoer bij de hand. Kortom, hier woon je vlakbij alles wat je nodig hebt.

Oorspronkelijk gebouwd in 1956 en wachtend op een grondige update om er opnieuw de gezellige gezinwoning van te maken die het ooit was.

Naast de ligging en charme heeft deze woning ook een functionele, doordachte indeling die je helemaal naar eigen smaak kan renoveren en inrichten. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime leefruimte, een al even ruime keuken, wasplaats en (tevens verwarmde) veranda. Verwarmen gebeurt trouwens met de recente condensatieketel op gas hetgeen bijdraagt tot het EPC-label C.

De kamers op de 1ste verdieping zijn allemaal voldoende groot, waarvan 1 met toegang tot dressing of bureau. De bovenste etage doet momenteel dienst als opbergzolder (24m²) maar deze kan je makkelijk omtoveren tot een volwaardige extra slaapkamer mits voorzien van een toegankelijke trap.

Naast de inpandige garage en kelder is ook de perfect georiënteerde tuin met plaats voor ravottende kinderen en zomerse BBQ’s het vermelden waard.

In totaal telt dit pand dus 4 verdiepingen: massa’s potentieel, aan jou om er het maximum uit te halen. Een droom voor wie zin heeft in een renovatieproject om daarna rustig, groen en vlakbij de dorpskern te wonen.

Neem contact op