Huis te koop

725000€

4 slaapkamers 252 vierkante meters

Immoweb code : 11350730
Immoweb code : 11350730

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
252 vierkante meters bewoonbare ruimte
604 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 28/02/2025
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklare woning aan het Soenenspark in doodlopende straa

U kan de woning virtueel bezoeken en alle dossierstukken downloaden op www.irres.be
Bijkomende info en bezoeken via Kasper De Muynck via 0471 537 663 of [email protected].

EPC simulatie met A label opgemaakt; mogelijk voor een beperkte extra investering (offerte beschikbaar).
U vindt deze eigendom in een zeer rustige, residentiële wijk; grenzend aan het Soenenspark en op wandelafstand van het Parkbos. Deze verrassend grote half open woning is gelegen in een gegeerde verkeersluwe omgeving op het einde van een kleine doodlopende straat, dus privacy en rust zijn gegarandeerd. De bereikbaarheid is een grote troef; Gent, winkels, scholen, de fietssnelweg, het openbaar vervoer als de Kortrijksesteenweg (N43) en de opritten van de E40, E17, R4 zijn nabij.

De woning werd opgebouwd in 1987 en kende doorheen de jaren meerdere renovatiewerken waardoor we kunnen spreken van een hedendaagse energiezuinige woning. De aangelegde tuin met een aangenaam terras is omgeven door groen met een optimale zuid-westelijke oriëntatie.

U benadert de eigendom op het einde van een kleine doodlopende straat waar u op het perceel meer dan voldoende privé parkeergelegenheid heeft, zowel in de garage als op de parking/oprit. Doorheen de woning geniet u van open ruimtes met veel lichtinval, allen uitkijkende op een groene omgeving.

Op het gelijkvloers heeft u de ruime leefruimte met eetplaats en open haard die uitgeeft op de achtertuin. Deze heeft ook rechtstreekse verbinding met de keuken. Verder heeft u

Neem contact op