Huis te koop

325000€

4 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11104782
Immoweb code : 11104782

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke opbrengsteigendom in het hartje van Sint-Niklaas!

Investeer in deze unieke opbrengsteigendom met een vleugje veelzijdigheid! Dit prachtige pand, gelegen op een centrale locatie, biedt een ruim appartement met 3 slaapkamers en een studio, samen met een extra opslagplaats die nog volop potentieel biedt. Met beide eenheden momenteel verhuurd, is dit een gouden investeringsopportuniteit waar je niet aan voorbij kunt gaan.

Het ruime appartement van 105m² is zorgvuldig ingericht met een gezellige leefruimte, een open keuken, en een badkamer uitgerust met ligbad en een wastafel. Verder herbergt dit appartement nog een handige berging alsook 3 slaapkamers. Of het nu gaat om een gezinsleven of het hosten van gasten, dit appartement voldoet aan al je behoeften.

De studio van 50m² is perfect voor individuen of koppels die op zoek zijn naar een compacte, zelfstandige wooneenheid. Met een slaapkamer, een comfortabele leefruimte, een keuken en een eigen badkamer, biedt deze studio alle nodige faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

Daarnaast is er nog een aparte opslagplaats/atelier/magazijn die nog afgewerkt moet worden. Dit biedt een spannende mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een ruimte te creëren die past bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het opzetten van een atelier, een magazijn voor opslag of een multifunctionele ruimte, de keuze is aan jou.

Als kers op de taart bevindt deze eigendom zich op een steenworp van het Stadsparkt in Sint-Niklaas!

Deze opbrengsteigendom heeft momenteel ee

Neem contact op