Huis te koop

382000€

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11314804
Immoweb code : 11314804

Overzicht

3 slaapkamers
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
118 vierkante meters grond

Omschrijving

WETTEREN - volledig gerenoveerde woning te koop

BEZOEKDAG WOENSDAG 24 APRIL (enkel op afspraak)

Deze ruime instapklare woning met tuintje, op een gunstige locatie in het centrum van Wetteren wordt u exclusief te koop aangeboden door Access Estate. Maak jouw afspraak via sms of WhatsApp door te sturen naar Frederik Van Laethem via 0471/19 36 20. Deze volledig gerenoveerde eigendom is misschien wel de uitgelezen kans voor u.

Deze woning - een totaalrenovatie d.d. 2024 - straalt een tijdloze elegantie uit en biedt enorm veel ruimte. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een ruime en lichtrijke leef- en eetruimte met gastentoilet, een bergruimte (cv-condensatieketel + ventilatiesysteem C met sensoren), en een open keuken die u zelf nog geheel naar uw noden en wensen kan uitkiezen en inrichten waarvoor een budget van 4.000 EUR wordt voorzien. De keuken biedt eveneens toegang tot een stadstuintje waar u rustig kan genieten van fauna en flora.

De eerste verdieping is via een open trap toegankelijk vanuit de leefruimte, en voorziet een mooi ingerichte badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel, en 2 ruime slaapkamers, met mogelijkheid tot het afscheiden van een extra kinderkamer of bureau of dressing...

De ruime zolderkamer werd volledig afgewerkt als derde slaapkamer en kan mits het plaatsen van een sanitair blok (leidingen en afvoeren reeds aanwezig) dienst doen als studio voor jong of oud.

Een andere belangrijke troef van deze gerenoveerde woning is de uitstekende locatie. U geniet van een optimale bereikbaa

Neem contact op