Sint-Amandus

* Van 164900€ Tot 554925€

1 - 3 slaapkamers 76 - 147 vierkante meters

Immoweb code : 11229458
Immoweb code : 11229458
*exclusief belastingen

Overzicht

1 - 3 slaapkamers
76 - 147 vierkante meters

Omschrijving

Uniek woonproject in het hart van het bruisende Zwevegem

6% BTW MOGELIJK!

Ontdek dit prachtige project in het charmante Zwevegem, waar comfort en luxe elkaar ontmoeten. Dit sfeervolle appartementencomplex “Residentie Sint-Amandus”, mooi gelegen met een uniek zicht op de grootse Sint-Amanduskerk, bevindt zich in de nabijheid van lokale voorzieningen zoals gezellige horeca, winkels, culturele activiteiten en natuur.

Binnen dit project vindt u 23 zorgvuldig ontworpen appartementen, elk met hun eigen charme en karakter. Geniet van de ruime terrassen met uitzicht op een mooi verzorgde binnentuin. De gunstige ligging zorgt ervoor dat u kunt ontspannen in de zachte gloed van de ondergaande zon op uw terras. Met een breed scala aan personalisatiemogelijkheden en een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau, hebben deze appartementen alles wat u zoekt.

Naast de appartementen zijn er nog 2 unieke handelsruimtes die enorm veel potentieel bieden voor professionelen door zowel hun zichtbaarheid als hun bereikbaarheid.

Dit project wordt gerealiseerd door Groep Thiers, een naam die in de regio synoniem staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Hun ervaring en toewijding verzekeren dat elk detail van uw nieuwe woonst zorgvuldig is overwogen.

We nodigen u graag uit om dit pracht project te ontdekken. Neem contact op met Carla Vandorpe via mail naar [email protected] of bel naar +32 472 95 27 50 voor meer informatie en begin aan uw nieuw hoofdstuk in het aangename decor van Zwevegem.

Uw sleutelmoment, ons levenswerk

Neem contact op