Penthouse te koop

* 945000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11196012
Immoweb code : 11196012
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5
Virtueel bezoek

Omschrijving

Exclusieve penthouse in TweeWaters buurt.

Ontdek deze luxueuze penthouse in de begeerde Tweewaters wijk, gelegen in het bruisende hart van Leuven, slechts een steenworp verwijderd van de schilderachtige Vaartkom. Met haar verbluffende uitzichten over de stad en de indrukwekkende skyline biedt dit appartement een unieke woonervaring binnen de ring van Leuven.

Stap mee binnen in een oase van luxe, comfort én rust, met maar liefst 3 ruime slaapkamers en 2 stijlvolle badkamers, voorzien van hoogwaardige Antonio Lupi design inrichting. Het volledige appartement werd kwaliteitsvol ingericht met parket, airconditioning en vloerverwarming. De hoge plafonds van 4m en de grote raampartijen zorgen voor bijzonder veel lichtinval en een aangenaam ruimtelijk gevoel, op elk moment van de dag. Alle ramen en het terras werden voorzien van warmtewerende zonneschermen.

De luxe keuken is uitgerust met alle apparatuur, waardoor koken en gasten ontvangen een waar genot wordt. Het absolute hoogtepunt van dit penthouse is zonder enige twijfel ook het zeer ruime leefterras op het zuiden, waar u kunt genieten van het prachtige panorama.

Gebouwd volgens de hoogste energie-efficiëntie normen (EPB in aanvraag - norm E30) en nog nooit bewoond, staat deze woning klaar om zijn eerste gelukkige eigenaar te verwelkomen. Dit is een unieke kans om te wonen in pure luxe en comfort, omringd door de levendige energie van Leuven.

Er kunnen twee afzonderlijke autostaanplaatsen in de ondergrondse en privatieve parkeergarage mee aangekocht worden.

Neem contact op