Serviceflat te koop

120000€ + 1600€ per maand

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11121135
Immoweb code : 11121135

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Assistentiewoning

ONMIDDELLIJK BEWOONBAAR: INVESTERING IN VASTGOED OP LIJFRENTE!

MEER INFO: https://www.immo2life.be/nl/te-koop-op-lijfrente?view=detail&id=911

Erkende assistentiewoning met autostaanplaats te koop op lijfrente in volle eigendom te Gent.

Het boeket bedraagt 120.000 EURO en de maandelijkse rente 1.600 EURO. Deze rente moet betaald worden gedurende een maximumtermijn van 15 jaar. Na deze periode moet er géén maandelijkse rente meer betaald worden aan de verkopers (V 73 jaar en M 69 jaar). Indien de verkopers vroegtijdig zouden overlijden stopt de betalingsplicht van de koper. Dit erkend assistentieappartement geniet van een volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing.

Het betreft een verkoop op lijfrente in volle eigendom, dit betekent dat u de assistentiewoning met autostaanplaats kan verhuren (en de huurinkomsten genereren) of zelf kan bewonen. Van de 56 assistentiewoningen zijn op heden 48 assistentiewoningen verhuurd (bezettingsgraad van 86%). Hoe marktconformer de verhuurprijs, hoe sneller de assistentiewoning verhuurd zal kunnen worden.

Indien de koper het appartement zelf wenst te bewonen (en het is uw 1ste eigendom) kan er aangekocht worden aan het gunsttarief van 3% registratierechten (i.p.v. 12%).

Het betreft een lichtrijk 2-slaapkamerappartement (93m²) met ruim terras en ondergrondse autostaanplaats gelegen op de 2de verdieping van de residentie "Dunant Gardens" te Gent. Het betreft de allergrootste assistentiewoni

Neem contact op