Villa te koop

* 988000€

4 slaapkamers 268 vierkante meters

Immoweb code : 10897754
Immoweb code : 10897754
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
268 vierkante meters bewoonbare ruimte
796 vierkante meters grond

Omschrijving

Prestigieuze Nieuwbouwvilla in Heverlee (Energielabel A+)

Een prestigieuze villa te Heverlee in de fel gegeerde wijk Terbank, op een uniek perceel van maar liefst 7,96 are groot, op fietsafstand van het centrum van Leuven, Gasthuisberg, KUL en Imec. Op deze unieke plek – met uitzonderlijk snelle ontsluiting richting E40 en Brussel – starten we weldra met de bouw van deze schitterende nieuwbouwvilla.

Binnenin overheerst een uiterst aangename ruimtebeleving dankzij onder meer royaal veel glas en zonlicht (het perceel is zuidelijk georiënteerd), de respectabele afmetingen van de verschillende ruimtes en een heerlijke openheid. Dat gulle gevoel voltrekt zich in de gehele villa: onder meer een prachtige open keuken, een genereuze & uiterst lichtrijke living annex televisieruimte, een aparte bureel,een grote berging en inpandige garage, vier slaapkamers en twee badkamers verlenen maximale functionaliteit en comfort.

Last but not least werd deze hoogecologische villa uitgerust met onder meer een geothermische warmtepomp met verticale boringen (vloerverwarming op alle niveaus, passieve koeling, zero CO2), 10 zonnepanelen van 440 Wp, een balansventilatiesysteem D met warmterecuperatie, hoogperformante isolatietechnieken, driedubbele zonwerende beglazing en regenwaterrecuperatie van 10.000L, die gecombineerd een verbluffend laag E-peil 0 en het energielabel A+ opleveren. Met een berekend energieverbruik (EPC-score) van minder dan 0 kWh/m2/jaar is A+ het hoogst gekwalificeerde energielabel (heel energiezuinig).

Neem contact op