Villa te koop

595000€

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11312968
Immoweb code : 11312968

Overzicht

4 slaapkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
606 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke woning op toplocatie

Bezoekdag 1 mei. Prijs vanaf €595 000.

Wees alvast gerustgesteld: ondanks je zopas je droomwoning gevonden hebt, is dit geen droom. Met zijn talloze voordelen is Loofstraat 72 écht een absolute pièce unique binnen zijn segment.

De halfopen woning is met zijn maar liefst 260 vierkante meter bewoonbare vloeroppervlakte ontzettend ruim. De woning wordt getypeerd door mooie open ruimtes. Zo is er bijvoorbeeld een royale eetkamer op de gelijkvloerse verdieping. Het perceel doet ook niet onder, bijna 500 vierkante meter.

Op de begane grond betreedt u een prachtige inkomhal die naadloos overgaat in een tussenverdieping, voorzien van op maat gemaakte kasten en een gastentoilet. Maatwerk staat hier centraal.

Binnenkomen in de woonkamer is als een oase van rust. Deze ruimte is opgedeeld in twee delen, die indien gewenst van elkaar afgesloten kunnen worden. Ideaal voor momenten van quality time tussen ouders en kinderen. Het achterste gedeelte van de woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de weelderige tuin en sluit naadloos aan op de recent vernieuwde keuken, verzorgd door de firma Tweepunteen.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, allen met uitzicht op het groen. Daarnaast vindt u hier een royale badkamer en een dressoir. Niet te vergeten is de ruime zolder die de woning complementeert.

De benedenverdieping herbergt een ruime, droge garage, perfect voor het opbergen van fietsen, en de volledig onderkelderde woning biedt extra opslagruimte.

Als kers op

Neem contact op