Villa te koop

4 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 10851000
Immoweb code : 10851000

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
349 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

VERKOCHT - Vos Agences Condrogest Marche - Vastgoed in de A…

VERKOCHT - Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne biedt u deze prachtige karaktervolle villa, die volledig en met zorg gerenoveerd is met behoud van het authentieke karakter, en die perfect beantwoordt aan de energie-uitdaging van de toekomst, met een EPC B-classificatie en bijna volledige autonomie op het gebied van elektriciteits-/verwarmingsverbruik. U zult verrast worden door de grote woonkamers met veel lichtinval, 4 grote slaapkamers, bureau en speelkamers (of extra slaapkamers), maar ook door de twee gedeeltes aangelegde tuin met zijn prachtige overdekte terras en totale privacy. Ideaal gelegen dicht bij de hoofdwegen (N4 of N63) en de vele faciliteiten in de stad Marche-en-Famenne biedt (10 minuten) of de vele toeristische en gastronomische attracties in Durbuy (15 minuten), allemaal in een rustige, en gezellige groene omgeving.

Diverse: Verwarmingssysteem via een warmtepomp, fotovoltaïsche panelen (10.000kwh), septic tank aangesloten op de gemeenschappelijke riolering, elektriciteit in overeenstemming tot 2038, dubbele aangelegde tuin, grote garage van bijna 40m² en talrijke opslagruimtes via de buitenkant, uitstekende isolatie zie PEB, prachtige wandelingen te doen vanaf het pand, geen werken te plannen!

Indeling:
- Kelderverdieping: Kelder onder een deel.
- Gelijkvloers: Inkomhal, toilet, bureel, keuken, bijkeuken / wasruimte, eetkamer, zitkamer, woonkamer, grote garage, stookruimte, berging.
- 1e: Nachthal, 4 slaapkamers, 2 speelruimtes, bureau, zolder voor …

Neem contact op